fredag 19 augusti 2022

Kort anteckning om trendiga nyheter om global ekonomi och Corona för 2022

Den globala ekonomin under COVID19-pandemin stod inför stora utmaningar som verkligen skadade den ekonomiska infrastrukturen. Det här var första gången som det globala samfundet stod inför en internationell utmaning som minskade den finansiella omsättningen och orsakade massor av problem.

Kinas Zero Covid19-policy gjorde en stor skada på de globala leveranskedjorna och var en startpunkt för en global ekonomisk recession.

Detta var första gången regeringar hittade massor av problem med att hantera nationella ekonomiska index. Ekonomer stod inför en stor utmaning när de studerade finansiella dokument och detta blev en stor utmaning för alla människor, företag och regeringar. För detta ändamål föreslår jag att du läser den här trendiga artikeln om den globala ekonomin.


Global ekonomi och Covid19 för 2022


Genom att läsa den här artikeln kan du förstå detaljer, data och hur covid19-pandemin påverkar den globala ekonomin år 2022.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

"Förändra liv med Crypto Cancer Foundation!

  Kära vänner, Om du vill göra en betydande och positiv inverkan på världen finns det en välgörenhetsorganisation som heter "Crypto Can...